Barangolások és kalandozások a vikingek földjén

The Saga of a Hun

The Saga of a Hun

Bemutatkozás

2018. január 19. - morgergo

Sziasztok!

A nevem Gergő, a továbbiakban csak G, 30 éves vagyok jelenleg magyarországi ,azon belül Heves megyei lakos, és valamiért mindig is vonzott az a hely amiért ezt az egész blogot indítottam, ami nem más,mint Izland.

Mivel soha nem blogoltam még ezért nehézkes a kezdés. A segítségével saját történetemet próbálom leírni és a kinti életet bemutatni amit elsőként a családomnak és barátaimnak kezdtem és ami esetleg (ha látogatottságot gyűjt) más számára is inspirációt adhat egy esetleges költözéshez, utazáshoz.

Igazából nem is olyan nehéz megmagyarázni miért, hiszen ha megnézzük az interneten vagy akár természetfilmekben azonnal látjuk hogy magával ragadó természeti csodái és környezete van. Ha még ez önmagában nem is lenne elég, az egyik legnyugodtabb és legélhetőbb országról beszélünk, ami biztonság terén is a toppon van, foglalkoztatottsága pedig kiemelkedően magas, kevés munkanélkülivel "büszkélkedhet".

De a történet nem "csapjunk a lecsóba" jellegű lesz, mivel maga az elhatározás sem volt ilyen jellegű :)

Folytatás következik...

G

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://izlandiimpulzusokk.blog.hu/api/trackback/id/tr313588973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása